Brugte PH Lamper

Professionel restauration af Koglen og brugte PH lamper

Vi hedder faktisk også “Koglemesteren” – ikke uden grund.

Brugte PH lamper

“Alt nyt strander på, at der er præcedens for det gamle”

Ordene stammer fra Arne Jacobsen, som Poul Henningsen flygtede sammen med fra Danmark til Sverige under 2. Verdenskrig. Selv i dag holder ordene stadig, særligt når vi taler om design fra danske designs guldalder. 

Stor efterspørgsel efter brugte PH Lamper

Selvom der i dag hele tiden kommer nyt og spændende design frem, er efterspørgslen efter brugte PH Lamper stadig meget stor. Det oplever vi i hvert fald her hos Koglemesteren.

Det stilrene design, enkle linjer og ikke mindst det bløde lys smykker i ethvert hjem, ikke kun hos den ældre generation, men i særdeleshed også hos den yngre generation, der efterspørger kvalitet og ordentlighed i en tid, hvor vi har fået nok af “Brug og smid væk”-kulturen.   

 

Renovation
af Koglen

Her hos Danske Designklassikere har vi stor erfaring med de fleste af Poul Henningsens lamper. Det er dog ikke helt uden grund, at vi også hedder Koglemesteren.

Det er fordi vi igennem en årrække har specialiseret os i reparation og renovation af Koglen. Vi har dog med årene udvidet, delvist pga den store efterspørgsel efter brugte PH Lamper helt generelt, men også fordi vi, når vi kommer rundt i landet for at hente de lamper I sælger os, støder på så mange smukke, danske designklassikere, som trænger til en kærlig hånd og et nyt hjem, hvor det kan leve videre. 

Vi er altså stadig specialister i renovering af Koglen, men også i brugte PH lamper generelt og i renovering af designklassikere som fx Ægget, Svanen, Corona og Bamsestolen.  

Står du med en Kogle eller andre brugte PH Lamper, som du ønsker at sælge, så kontakt os endelig via kontaktformularen nedenfor. 

Send mig en besked

10 + 2 =